Info

Kamppi Helsingin kauppakeskusinfo
Aukioloajat:
 
Ma-la 11–19
Su kiinni
 
Infopisteemme löydät 1. kerroksesta. Infosta saat apua kaikkiin kauppakeskusta koskeviin asioihin. Infopisteeltä voi myös lainata pyörätuolia kauppakeskuksen tiloissa ja asioinnin ajan käytettäväksi (pyörätuoli lainattavissa ma-la klo 11:00-18:30)
 
Voit olla yhteydessä henkilökuntaamme myös puhelimitse soittaen tai kätevästi WhatsAppilla infon aukioloaikojen puitteissa.
 
Yhteystiedot: 
+358 40 567 0939 
asiakaspalvelu@kamppi.fi
Lastenhoitohuone
Aukioloajat
 
Arkisin 10–20
La 10–19
Su 12–19
 
Kattavan lastenhoitohuoneemme löydät 3. kerroksesta. Tilasta löytyy erityisesti pienille lapsille suunniteltu ilmainen WC, lasten leikkipaikka, imetyskopit, vaipanvaihtoalue ja pieni keittiö, joka on varustettu mikroaaltouunilla sekä syöttötuoleilla. Lastenhoitohuone on tarkoitettu 0–6-vuotiaiden lasten leikkimiseen.
 
Jätäthän ystävällisesti lastenvaunut, päällysvaatteet ja kengät niille varattuun tilaan lastenhoitohuoneen sisäänkäynnin kohdalle.
WC
Maksuttomat WC-tilat löytyvät E-tasolta ravintola-alueen keskeltä, 1. kerroksesta Espresso Housen vierestä sekä Korttelista 5. kerroksesta. Kaikkien WC-tilojen yhteydestä löytyy myös esteetön WC. Lisäksi maksullisia WC-tiloja löytyy E-tasolta, Matkahuollon säilytyslokeroita vastapäätä, Musti ja Mirri -liikkeen viereiseltä käytävältä. Nämä palvelevat asiakkaita etenkin yöaikaan kauppakeskuksen ollessa suljettu.
 
Pakettiautomaatit
Postin pakettiautomaatti

sijaitsee kauppakeskuksen E-tasolla, bussilaiturin 41 vieressä ja Suomalaista kirjakauppaa vastapäätä.

 Smartmilen pakettiautomaatti

(mm. Matkahuollon ja Postnordin lähetykset) sijaitsee kauppakeskuksen E-tasolla, Musti ja Mirri-eläintarvikeliikkeen oikealla puolella.

 Budbee-pakettiautomaatti ja Pakettipiste-pakettiautomaatti

(mm. Matkahuollon, Postnordin ja DHL:n lähetykset) sijaitsee kauppakeskuksen E-tasolla, K-Supermarketin sisällä kassa-alueen vieressä.

Matkahuollon pakettipalvelut
Matkahuollon pakettipalvelut löydät K-tasolta, Narinkkatorin laidasta (Narinkka 1). Kulku Narinkkatorin laidalta omasta hissiaulasta.
 
Aukioloajat
Arkisin 7.30–18
La-su Suljettu
 
Yhteystiedot
p. 0600 11300
pakettipalvelut@matkahuolto.fi
Lisätietoa matkahuolto.fi
Tavarasäilytys
Kaukoliikenneterminaali on avoinna 24/7. Vuorokauden ympäri toimiva tavarasäilytys mahdollistaa lyhyt- tai pitkäaikaisen säilytyksen. Säilytyslokeroita löydät linja-autoaseman kaukoliikenneterminaalin laituritasolta ja E-tasolta, Musti ja Mirrin vierestä. Lokeroihin jätät kätevästi säilytykseen vaatteet, matkalaukut ja muut matkatavarat.
 
Aukioloajat
E-tason aula
Ma–to 5–2.30
Pe 5–4.20
La 5–4.20
Su 5–2.30
 
Säilytyshinnat/vrk: alk. 5,00 €
 
E-tasolta Metrosuutarit Kamppi vierestä löytyvä tavarasäilytyspalvelu mahdollistaa kaikkien tavaroiden säilytyksen, myös suurikokoisten.
 
Aukioloajat
Arkisin 10–20
La 10–19
Su 12-18
 
Tiedustelut:
(09) 739 010
tavarasailytys@htp-palvelut.com
Lisätietoa htp-palvelut.com
Löytötavarat
Aukioloajat
Ma 9–11
Ke 9–11
Pe 16–18
 
Jotain hukassa? Löytötavarapiste sijaitsee E-tasolla, Narinkkatorin kulmalla (Narinkka 3). Suomen löytötavarapiste toimii Metrosuutarit Kamppi vieressä.
 
Mikäli löydöstä saa omistajan tiedot selville, ilmoitamme hänelle automaattisesti. Löytötavaramaksu perustuu löytötavaralakiin ja tavaroiden säilytysaika on lain mukaiset kolme kuukautta.
 
Löytötavaratiedustelut 
0600 04401 (1,99 € / alk. min+pvm.) Numero palvelee 24/7
YHTEYSTIEDOT
Mari Ahonen
Kauppakeskuspäällikkö
mari.ahonen@cbre.com
 

Hanna Ruuhonen
Markkinointipäällikkö
hanna.ruuhonen@cbre.com

Santeri Sainio
Kauppakeskuskoordinaattori
santeri.sainio@cbre.com
Mia Halttunen
Liiketilavuokraus
mia.halttunen@nuveenglobal.com
 
Sanna Kinnunen
Ylläpitopäällikkö
sanna.kinnunen@cbre.com
Joni Toikkanen
Kiinteistöpäällikkö
joni.toikkanen@cbre.com