Lämpimästi tervetuloa Kamppi Helsinkiin. Tältä sivulta löydät tietoa ja neuvoja kauppakeskusvierailusi helpottamiseksi sekä sujuvan saapumisen takaamiseksi.
Saapuminen
Julkinen liikenne ja kaukobussiliikenne

Kamppi Helsinki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä osoitteessa Urho Kekkosen katu 1.

Lähiliikenteen bussiterminaali löytyy kauppakeskuksen E-tason yhteydestä. Samalta tasolta pääset Kampin metroasemalle sekä K-tasolle ja kaukoliikenteen bussiterminaaliin. Liukuportaat metroasemalle löytyvät keltaisen keramiikkataideteos Gekon yhteydestä, K-Supermarketin edustalta. Metron sisäänkäyntiä vastapäätä on liukuportaat K-tasolle ja linja-autoasemalle.

Lisätietoja Kamppi Helsinkiin kulkevasta lähibussiliikenteestä sekä metroliikenteestä löydät osoitteesta hsl.fi.

Lisätietoja Helsingin linja-autoaseman toiminnasta ja aikatauluista saat osoitteesta matkahuolto.fi.

Pysäköinti

P-Kampin ja P-CityForumin aukioloajat

Ma–pe 6–24
La 6–24
Su 6–24

Ulosajo parkkihalleista 24/7. Kamppi Helsinkiin omalla autolla saapuville on käytössä 250-paikkainen pysäköintihalli P-Kamppi ja 1300-paikkainen P-CityForum.

P-Kamppiin ajetaan sisälle Olavinkadulta. P-CityForumiin voit ajaa sisälle Simonkadulta, Jaakonkadulta (kääntyminen Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatiekadulta) ja Ruoholahdenkadulta.

Pysäköintihalleista on jalankulku Kamppi Helsinkiin hisseillä.

Kamppi Helsingin osoite on Urho Kekkosen katu 1.

pysäköinti Kamppi Helsingissä
Taksi
Maksuton taksintilauspalvelu Metrosuutarit Kampista, E-tasolta (sisäänkäynti Narinkka 3). Taksitolppa sijaitsee kaukoliikenneterminaalin Salomonkadun päässä.
Info
Kamppi Helsingin kauppakeskusinfo

Aukioloajat:

Ma-la 11–19
Su kiinni

Infopisteemme löydät 1. kerroksesta. Infosta saat apua kaikkiin kauppakeskusta koskeviin asioihin.

Voit olla yhteydessä henkilökuntaamme myös puhelimitse soittaen tai kätevästi WhatsAppilla infon aukioloaikojen puitteissa.

Yhteystiedot: 
+358 40 567 0939 
asiakaspalvelu@kamppi.fi

Lastenhoitohuone

Aukioloajat

Arkisin 10–20
La 10–19
Su 12–19

Kattavan lastenhoitohuoneemme löydät 3. kerroksesta. Tilasta löytyy erityisesti pienille lapsille suunniteltu ilmainen WC, lasten leikkipaikka, imetyskopit, vaipanvaihtoalue ja pieni keittiö, joka on varustettu mikroaaltouunilla sekä syöttötuoleilla. Lastenhoitohuone on tarkoitettu 0–6-vuotiaiden lasten leikkimiseen.

Jätäthän ystävällisesti lastenvaunut, päällysvaatteet ja kengät niille varattuun tilaan lastenhoitohuoneen sisäänkäynnin kohdalle.

WC
Maksuttomat WC-tilat löytyvät E-tasolta ravintola-alueen keskeltä, 1. kerroksesta Espresso Housen vierestä sekä Korttelista 5. kerroksesta. Kaikkien WC-tilojen yhteydestä löytyy myös esteetön WC. Lisäksi maksullisia WC-tiloja löytyy E-tasolta, Matkahuollon säilytyslokeroita vastapäätä, Musti ja Mirri -liikkeen viereiseltä käytävältä. Nämä palvelevat asiakkaita etenkin yöaikaan kauppakeskuksen ollessa suljettu.
Postin pakettiautomaatti

Postin pakettiautomaatti sijaitsee E-tasolla, lähiliikenteen bussiterminaalin läheisyydessä. Tilaa ja lähetä pakettisi näppärästi suoraan Kamppi Helsinkiin.
 

Matkahuollon pakettiautomaatti ja palvelupiste

Matkahuollon pakettiautomaatti sijaitsee E-tasolla Metrosuutarit Kamppi vieressä.

Aukioloajat

Arkisin 6–24
La 6–24
Su 6–24

Matkahuollon palvelupisteen löydät K-tasolta, bussien kaukoliikenneterminaalista. Palvelupisteeltä tarkistat aikataulut ja ostat matkaliput.

Aukioloajat

Ma-Su 6–24

Yhteystiedot:
0200 4000
(1,99 €/min + pvm.)
Avoinna 24/7

Matkahuollon pakettipalvelut löydät K-tasolta, Narinkkatorin laidasta (Narinkka 1). Kulku Narinkkatorin laidalta omasta hissiaulasta. Matkahuollon pakettipalveluiden aukioloajat ovat:

Arkisin 7–19
La 10–14
Su suljettu

Yhteystiedot:
p. 0600 11300
pakettipalvelut@matkahuolto.fi

Matkahuollon palvelupisteen löydät K-tasolta, bussien kaukoliikenneterminaalista. Palvelupisteeltä tarkistat aikataulut ja ostat matkaliput. Matkahuollon palvelupisteen aukioloajat ovat:

Ma-pe 7-18
La 9-15
Su suljettu

Yhteystiedot:
p. 0200 4000 (1,99€/min + pvm.)
Avoinna 24/7

Lisätietoja: http://www.matkahuolto.fi

Tavarasäilytys

Kaukoliikenneterminaali on avoinna 24/7. Vuorokauden ympäri toimiva tavarasäilytys mahdollistaa lyhyt- tai pitkäaikaisen säilytyksen. Säilytyslokeroita löydät linja-autoaseman kaukoliikenneterminaalin laituritasolta ja E-tasolta, Musti ja Mirrin vierestä. Lokeroihin jätät kätevästi säilytykseen vaatteet, matkalaukut ja muut matkatavarat.

Aukioloajat

E-tason aula
Ma–to 5–2.30
Pe 5–4.20
La 5–4.20
Su 5–2.30

Säilytyshinnat / vrk:
alk. 5,00 €

Metrosuutarit Kamppi vierestä, E-tasolta löytyvä tavarasäilytyspalvelu mahdollistaa isojen tavaroiden säilytyksen. Suurempien tavaroiden säilytys sopimuksen mukaan.

Aukioloajat

Arkisin 10–20
La 10–19
Su 12–18

Tiedustelut:
(09) 739 010
tavarasailytys@htp-palvelut.com

http://www.htp-palvelut.com

Löytötavarat

Aukioloajat

Arkisin 10–20
La 10–19
Su 12–18

Jotain hukassa? Löytötavarapiste sijaitsee E-tasolla, Narinkkatorin kulmalla (Narinkka 3). Suomen löytötavaratoimisto toimii Metrosuutarit Kamppi vieressä.

Mikäli löydöstä saa omistajan tiedot selville, ilmoitamme hänelle automaattisesti. Löytötavaramaksu perustuu löytötavaralakiin ja tavaroiden säilytysaika on lain mukaiset kolme kuukautta.

Löytötavaratiedustelut:
0600 04401
(1,99 € / alk. min+pvm.)

Kasvomaskiautomaatit
Maskimaateiksi nimetyt kasvomaskeja myyvät automaatit sijaitsevat Kamppi Helsingin E-tasolla (Cafe Picnicin ja 1Storen välissä sekä kaukoliikenneterminaalin ja K-Supermarketin välissä). Automaateista voi ostaa erilaisia ja eri kokoisia maskeja 4–7 euron hintaan. Maksu tapahtuu MobilePaylla tai käteisellä.
Pohjakartat
{{messages['common.openFloormap']}}
{{messages['common.openFloormap']}}
Yhteystiedot
Mari Ahonen
Kauppakeskuspäällikkö
mari.ahonen@cbre.com
Ksenia Betko
Jr. Kauppakeskuspäällikkö
ksenia.betko@cbre.com
Marianna Viirre
Markkinointipäällikkö
marianna.viirre@cbre.com
Sanna Kinnunen
Ylläpitopäällikkö
sanna.kinnunen@cbre.com
Federico Waltari
Kiinteistöpäällikkö
federico.waltari@cbre.com