Kamppi Talks

Kamppi talks -tapahtumassa (28.5.) puhuimme ajankohtaisista aiheista kiinnostavien vieraiden ja asiantuntijoiden kanssa. Tarjosimme asiakkaillemme ja helsinkiläisille tietoa ja inspiraatiota ajankohtaisten teemojen ympäriltä.

Ensimmäisen Kamppi talks -tapahtuman aiheina ovat hyvinvointi ja vastuullisuus. Tapahtuman juontajana toimii valovoimainen toimittaja ja valokuvaaja Meeri Koutaniemi.


Kooste Kamppi talks -tapahtumasta

Tapahtuma tarjosi mielenkiintoisia keskusteluja päivän polttavista aiheista. Keskustelun teemoina olivat hyvinvointi ja vastuullinen kuluttaminen. Vieraina Papu Designin suunnittelija Minni Vierola, vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyy, aivotutkija ja psykologian tohtori Mona Moisala sekä hyvinvoinnin 'power couple' Kaisa ja Joni Jaakkola. Päivän livemusiikista vastasi upea popkanteletar, Ida Elina.
Vastuullinen muoti: Minni Vierola, suunnittelija ja kehityspäällikkö, Papu Design Oy

Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun haluaa koostaa vastuullista vaatekaappia. Minni kertoo mm. ympäristöä vähemmän kuormittavista materiaaleista ja case-esimerkkejä vastuullisen muodin suunnittelusta.
Digilaitteiden vaikutus aivoihin ja aivojen hyvinvointi: Mona Moisala, aivotutkija ja psykologian tohtori

Jaksatko keskittyä yhteen asiaan pitkäjänteisesti? Vai pomppiiko mielesi asiasta toiseen? Tule kuulemaan miten some ja älylaitteet vaikuttavat aivoihin ja mitä vinkkejä Mona antaa keskittymiskyvyn parantamiseksi ja aivojen hyvinvoinnin edistämiseksi.
Vastuullinen kuluttaminen: Outi Pyy, vastuullisuus-
vaikuttaja

Keskustelemme vastuullisesta kuluttamisesta ja mitä vastuullisuus oikein tarkoittaa. Vastuullisuus on laaja ja monimutkainen käsite, joka koostuu kolmesta eri osa-alueesta, ympäristövastuusta, sosiaalisesta vastuusta ja taloudellisesta vastuusta. Outi antaa konkreettisia vinkkejä siitä, miten voit tehdä vastuullisia valintoja arjessa. Jutellaan mm. vaatehuollosta.
Palautuminen – eroon ylikierroksista: Kaisa Jaakkola, tietokirjailija ja hyvinvointivalmentaja

Ensi viikolla helpottaa. Tai no, viimeistään ensi kuussa. Kunhan nyt jaksan tuonne lomaan asti niin sitten helpottaa.' Kuulostaako tutulta? Olisi hyvä osata jarruttaa jo ennen kuin mennään vauhdilla kohti uupumusta. Jaksamisen suojeleminen edellyttää usein tiukkaa priorisointia, ja sitä, että opettelee sanomaan enemmän ei, kuin kyllä. Tule kuuntelemaan Kaisan vinkit palautumiseen ja mitä voi tehdä, kun keho käy ylikierroksilla.
Miten onnistut elämäntapojen muutoksessa: Joni Jaakkola, hyvinvointialan moniottelija

Tule kuulemaan, miten onnistut muuttamaan elämäntapoja. Keskustellaan mm. hyvinvoinnin viikkokalenterista, motivaatiosta ja mistä kaikesta energinen arki koostuu.
Ida Elina

Popkanteletar Ida Elina on popcovereillaan mullistanut kantelemusiikin. Ida Elina esiiintyi Kamppi talks -tapahtuman aikana ihastuttaen ja viihdyttäen yleisöä.